Politica de Livrare

Livrarea produselor se face exclusiv pe teritoriul Romaniei prin firmele de curierat rapid partenere. 

Taxa de livrare nu este inclusa in pretul afisat al produselor. Acesta se afiseaza in urma unui calcul in cosul de cumparaturi, care ia in considerare locatia de livrare si modalitatea de plata. 

Tarifele standard in acest moment sunt de 18.90 lei pentru livrarea la domiciliu, indiferent de modalitatea de plata selectata.  

Pentru inceput alegi produsul preferat si-l adaugi in cos. Dupa, alegi metoda de plata care-ti convine: sa achiti cu cardul online, cash/numerar, la ridicare produsului, sau prin transfer bancar, daca esti persoana juridica.

Toate preturile aferente a produselor disponibile pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ taxa pe valoarea adaugata (TVA). In niciun caz acestea nu includ taxa pentru livrare si nici eventualul tarif aditional de procesare a platii la livrare. Pentru cazurile in care sunt inregistrate unele disfunctionalitati ale site-ului sau au fost comise unele erori umane, in urma carora pretul afisat pe site nu este cel real, pot deveni incidente prevederile art. 1665 alin. 2 din Noul Cod Civil (Legea nr. 287/2009) referitoare la pretul derizoriu si de facto nu poate fi incheiat un contract valid intre CKV GLOBAL STORE SRL si Client, iar produsele afectate nu vor fi livrate si/sau furnizate. CKV GLOBAL STORE SRL va informa cu promptitudine Clientul asupra pretului corect in eventualitatea aparitiei unor asemenea situatii.

Atentie: preturile la produsele prezentate pe site pot fi modificate in orice moment de catre CKV GLOBAL STORE SRL, fara notificari in prealabil.